Talle välisfilee öko

Talle välisfilee lõigatakse seljatükist ning see on alati ilma kondita. Välisfilee pealmist osa katab kelme, mis tasuks enne maitsestamist eemaldada. Kuna välisfilee on üsna kuiv, peab selle töötlemisel ja küpsetamisel olema ettevaatlik – teha ei tohi liigseid sisselõikeid, muidu jookseb lihamahl välja ja roog jääb veelgi kuivem. Talle välisfileest saab teha täidetud fileerulle. Väikeste ribadena sobib see paja- ja wokiroogadesse, lõikudena praadimiseks ning grillimiseks. Samuti on väga maitsev suutäis talle välisfilee lõigud, paneeritud riivitud parmesani juustus, jahus ja riivsaias.

Allikas: EPKK

21.99 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316211300005
Külmutatud 2316235300005

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02