Talle sisefilee öko

Talle sisefilee on kõige pehmem ja õrnem lihas. Puhas tailiha, mida katab õhuke kelme. Sisefileed saab hästi toorküpsetada. Selleks tuleb panna liha koos maitseainetega kilekotti ning 12 tunniks külmikusse. Seejärel eemaldatakse lihalt liigne maitseainesegu ja tõstetakse ta fooliumisse keeratuna sügavkülma. Kui liha on külmunud, lõigatakse õhukesed viilud, mis sobivad hästi röstsaiaga söömiseks või niisama suupisteks. Talle sisefileest võib valmistada ka muid maitsvaid roogi kas ahjus küpsetatuna, praetuna või grillituna.

Allikas: EPKK

30.56 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316211400002
Külmutatud 2316235400002

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02