Talle keel öko

Hõrgud tallekeeled sobivad salatitesse, võileiva peale või niisama maiustamiseks. Loputa tallekeeled külma vee all, pane potti. Kalla peale nii palju külma vett, et keeled oleksid kaetud. Kuumuta aeglaselt keemiseni, koori pinnale kogunenud vaht. Siis lisa sibul ja varsseller, loorberilehed, pipra- ja vürtsiterad ning sool. Keera tuli vaiksemaks ja lase tasakesi podiseda 50-60 minutit, kuni keeled on pehmed (kontrolli küpsust terava noaga). Lase veidi jahtuda, siis eemalda terava noa abil valkjashall nahk. Serveeri saial munavõiga või kasuta toiduvalmistamisel. Keedetud tallekeeli hoia jahedas.

Allikas: EPKK

6.63 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 10 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 360 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316212400001
Külmutatud 2316236500008

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02