Talle hakkliha öko
Eriti hea on noorte lammaste ehk tallede liha (nooremad kui 12 kuud). Talleliha on õrnem, pehmem ja hõrgum kui lambaliha. Samuti pole sellel nii tugevat lambalihale iseloomulikku maitset. Tallede liha on heledama roosa värvusega, vanemate loomade liha oluliselt tumedam, isegi tumepunase tooniga. Tuntuim lambalihast toit on kebab, mis on Türgi ja Kaukaasia riikide rahvusroog. Valmistatakse marineeritud lambalihast, sibulast jm lisanditest. Lamba- või veise hakklihast saab valmistada ka hakk-kebabi (vardasse vormituna või kotletina).
Allikas: EPKK
12.24 €/kg
Realiseerimisaeg
Jahutatud 5 päeva 0 … +2 °C juures
Külmutatud 365 päeva -18 °C juures
EAN koodid
Jahutatud 2316212100000
Külmutatud 2316236200007
Märgistus
Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
Valmistatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02