Talle hakkliha öko

Eriti hea on noorte lammaste ehk tallede liha (nooremad kui 12 kuud). Talleliha on õrnem, pehmem ja hõrgum kui lambaliha. Samuti pole sellel nii tugevat lambalihale iseloomulikku maitset. Tallede liha on heledama roosa värvusega, vanemate loomade liha oluliselt tumedam, isegi tumepunase tooniga. Tuntuim lambalihast toit on kebab, mis on Türgi ja Kaukaasia riikide rahvusroog. Valmistatakse marineeritud lambalihast, sibulast jm lisanditest. Lamba- või veise hakklihast saab valmistada ka hakk-kebabi (vardasse vormituna või kotletina).

Allikas: EPKK

12.24 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 5 päeva 0 … +2 °C juures
Külmutatud 365 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316212100000
Külmutatud 2316236200007

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
Valmistatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02