Lihaveise välistükk öko

Paneeritud ja praetud portsjontükke valmistatakse veise välisfileest, mis on sidekoevaene tailiha. Lisaks saab neid teha tagaosa sise- ja välistükist.

Lõika liha 2–3 cm kuubikuteks. Pruunista liha rasvaines, maitsesta see soola ja pipraga. Lisa hakitud sibulad, kuumuta. Lisa tomatipasta ja kuumuta veel mõni minut. Lisa veidi vett või puljongit ja hauta liha pehmeks. Kuumuta jahu, sega see vähese külma veega, lisa segu kastmele, kuumuta. Lisa koor, kuumuta veidi koos. Lisandiks sobivad keedetud kartulilisandid ja erinevad köögiviljalisandid.

Allikas: EPKK

10.43 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316201100004
Külmutatud 2316225000007

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02