Lihaveise välistükk öko
Paneeritud ja praetud portsjontükke valmistatakse veise välisfileest, mis on sidekoevaene tailiha. Lisaks saab neid teha tagaosa sise- ja välistükist.
Lõika liha 2–3 cm kuubikuteks. Pruunista liha rasvaines, maitsesta see soola ja pipraga. Lisa hakitud sibulad, kuumuta. Lisa tomatipasta ja kuumuta veel mõni minut. Lisa veidi vett või puljongit ja hauta liha pehmeks. Kuumuta jahu, sega see vähese külma veega, lisa segu kastmele, kuumuta. Lisa koor, kuumuta veidi koos. Lisandiks sobivad keedetud kartulilisandid ja erinevad köögiviljalisandid.
Allikas: EPKK
10.43 €/kg
Realiseerimisaeg
Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures
EAN koodid
Jahutatud 2316201100004
Külmutatud 2316225000007
Märgistus
Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02