Lihaveise supikogu öko

Tükelda vajadusel kondid, et need potti mahuksid ning pruunista ahjus 250°C juures. Pane pruunistatud kondid külma veega täidetud potti ning kuumuta kiiresti keemiseni. Riisu hoolikalt vaht senikaua, kuni seda veel tekib. Vähenda kuumus miinimumini. Vajadusel koori ja tükelda maitseköögivili ning rösti kuumal kuival pannil. Lisa puljongile koos peotäie maitserohelise, pipra ja loorberiga. Keeda puljongit aeglasel tulel kokku vähemalt 8 tundi aga veel parem on jätta puljong üleöö minimaalse kuumusega vaikselt hauduma. Valmis puljong kurna.

Allikas: EPKK

4.37 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 10 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 365 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316202400004
Külmutatud 2316226200000

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02