Lihaveise supikogu öko
Tükelda vajadusel kondid, et need potti mahuksid ning pruunista ahjus 250°C juures. Pane pruunistatud kondid külma veega täidetud potti ning kuumuta kiiresti keemiseni. Riisu hoolikalt vaht senikaua, kuni seda veel tekib. Vähenda kuumus miinimumini. Vajadusel koori ja tükelda maitseköögivili ning rösti kuumal kuival pannil. Lisa puljongile koos peotäie maitserohelise, pipra ja loorberiga. Keeda puljongit aeglasel tulel kokku vähemalt 8 tundi aga veel parem on jätta puljong üleöö minimaalse kuumusega vaikselt hauduma. Valmis puljong kurna.
Allikas: EPKK
4.37 €/kg
Realiseerimisaeg
Jahutatud 10 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 365 päeva -18 °C juures
EAN koodid
Jahutatud 2316202400004
Külmutatud 2316226200000
Märgistus
Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02