Lihaveise sisetükk öko
Sisetükk on tagaosast hinnatum tükk. Sobib guljašiks, böfstrooganoviks, woki- ja pajarooga ning lõikudena praadimiseks ning grillimiseks, samuti ahjupraeks, mis maitsestatakse üldjuhul sinepi, pipra ja soolaga, lisada võib ka küüslauku, hakitud ürdisegu jms. Tagaosa lihased moodustavad korrapärase lihastegrupi. Ilusa lõikepinnaga ja väga napi rasvasisaldusega liha.
Üsna tuntud on veise tagaosa lihastest (eriti sisetükist) biifsteekide praadimine ja grillimine. Biifsteegid on umbes 200 g kaaluvad ja 1 cm paksused lihalõigud kondita veiselihast.
Allikas: EPKK
13.34 €/kg
Realiseerimisaeg
Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures
EAN koodid
Jahutatud 2316200600000
Külmutatud 2316224600000
Märgistus
Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02