Lihaveise sisetükk öko

Sisetükk on tagaosast hinnatum tükk. Sobib guljašiks, böfstrooganoviks, woki- ja pajarooga ning lõikudena praadimiseks ning grillimiseks, samuti ahjupraeks, mis maitsestatakse üldjuhul sinepi, pipra ja soolaga, lisada võib ka küüslauku, hakitud ürdisegu jms. Tagaosa lihased moodustavad korrapärase lihastegrupi. Ilusa lõikepinnaga ja väga napi rasvasisaldusega liha.

Üsna tuntud on veise tagaosa lihastest (eriti sisetükist) biifsteekide praadimine ja grillimine. Biifsteegid on umbes 200 g kaaluvad ja 1 cm paksused lihalõigud kondita veiselihast.

Allikas: EPKK

13.34 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316200600000
Külmutatud 2316224600000

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02