Lihaveise ristluutükk e puusatükk öko

Ristluutükk ehkpuusatükk on parim guljašiks ning böfstrooganoviks. Sobivad ka woki- ja pajarooga, lõikudena praadimiseks ning grillimiseks, samuti ahjupraeks.

Ristluutükki kasutatakse rostbiifi valmistamiseks, mis maitsestatakse üldjuhul sinepi, pipra ja soolaga, lisada võib ka küüslauku, hakitud ürdisegu jms.

Vahel nimetatakse rostbiifiks suurt röstitud veiselihalõiku. Õige rostbiif on siiski veise tagaosa ristluutükist valmistatud ahjupraad, mida pärast saab ka külmlaual õhukeste lihalõikudena serveerida. Seega, rostbiif on pannil pruunistatud ja ahjus järelküpsetatud kondita väherasvane veiseliha.

Allikas: EPKK

11.06 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316201000007
Külmutatud 2316224900001

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02