Lihaveise pähkeltükk öko

Pähkeltükk on parimad guljašiks ning böfstrooganoviks. Böfstrooganoviks nimetatakse taisest veiselihast ribasid. Umbes 1 cm paksused lihalõigud võib soovi korral enne kergelt vasardada ja alles siis 1 x 5 cm suurusteks ribadeks lõigata. Böfstrooganovi jaoks on parim valik tagaosa lihased.

Pähkeltükk sobib ka woki- ja pajarooga, lõikudena praadimiseks ning grillimiseks, samuti ahjupraeks, mis maitsestatakse üldjuhul sinepi, pipra ja soolaga, lisada võib ka küüslauku, hakitud ürdisegu jms.

Allikas: EPKK

10.43 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316200900001
Külmutatud 2316224800004

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02