Lihaveise kuubikud öko

Kodudes kasutatakse toiduvalmistamiseks sageli lihakuubikuid ja -ribasid. Lihakuubikud sobivad šašlõki, samuti paja- ja vormiroogade ning kastmete (guljaši) valmistamiseks. Paljud kauplused nimetavad taisemast lihast lõigatud kuubikuid guljašiks – selleks on kõige parem taine väherasvane veiseliha. Guljašitüki suuruseks on umbes 2 x 2 cm, paremini sobivad tagaosa lihased, kuid üsna hästi ka kondita abatükk.

Allikas: EPKK

12.49 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316202600008
Külmutatud 2316226400004

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02