Lihaveise koodi steik öko

Veise koodilõike nimetatakse ka osso buccoks. Lihaveise kondiga tükid, osso bucco (lõigatud seibid noorveise koodist) on eriti maitsvad, sest nendel on rohkem iseloomulikku veiseliha maitset. Koodilõikudest suppi keetes peab arvestama sellega, et koodiliha on väga sitke ja sooneline ning nõuab pikemat keetmist. Selline supp või puljong on eriti hõrk, sest sääreluu üdi annab häid lisamaitseid.

Allikas: EPKK

6.22 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 10 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 365 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316201700006
Külmutatud 2316225500002

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02