Lihaveise hakkliha öko

Hakklihast valmistatakse ka erinevaid hakklihatükilihatooteid, st maitsestatud ja lisanditega hakkpihve ja -praade, kotlette, lihapalle, frikadelle, grillvardaid, kebabe, kapsarulle, täidetud paprikaid, täidetud hakkliharulle jne. Lisaks saab hakklihast valmistada vormi-, panni- ja wokiroogasid, pajapraade, hakklihakastmeid, lihapirukaid, pitsasid jms. Hakkliha ja sellest tehtud tooteid kõige sagedamini kas praetakse, küpsetatakse või grillitakse. Hakkbiifsteek on veisehakklihast valmistatud, lisandeid ja maitseaineid sisaldav suure ovaali- või ringikujuline ja üsna õhuke tükilihatoode. Hamburgeri pihv (ehk hakkpihv) on hakklihast, lisanditest ja maitseainetest valmistatud ümmargune lapik rasvas või rasvata küpsetatud tükilihatoode. Kebab on Türgi ja Taga-Kaukaasia riikide rahvusroog marineeritud lambalihast, sibulast jm lisanditest. Veisehakklihast saame valmistada ka hakk-kebabi (vardasse vormituna või kotletina).

Allikas: EPKK

8.28 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 5 päeva 0 … +2 °C juures
Külmutatud 365 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316202700005
Külmutatud 2316226500001

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
Valmistatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02