Lihaveise antrekoot öko

Antrekoot (entrecote) ehk turjaliha on rasvaga läbikasvanud kondita liha. Sarnaneb seakaelakarbonaadiga. Sobib grillimiseks, praadimiseks, hautamiseks ja keetmiseks. Antrekoot on veise seljatükist ribikondi vahelt lõigatud lihalõik. Antrekoodi äärtel on rasv ja ka sees on pekisooned. See on väga õrn liha, mistõttu seda valmistatakse tavaliselt kiiresti praadides. Lõika lihast 2 cm paksune viil. Murenda lihaviilu peopesaga surudes või lihavasara sileda poolega, vormi ääred. Prae pannil kuumas õli ja või segus mõlemalt poolt 2 minutit. Maitsesta praetud pind soola ja pipraga.

Allikas: EPKK

13.31 /kg

Kogus kg:

Realiseerimisaeg

Jahutatud 21 päeva 0 … +4 °C juures
Külmutatud 730 päeva -18 °C juures

EAN koodid

Jahutatud 2316201200001
Külmutatud 2316225100004

Märgistus

Päritolu: Eesti
Tapetud: Eesti 10/05
Lõigatud: Eesti 10/05
EESTI 10/05 EÜ
EE-ÖKO-02